Vrouw lokt haar man naar auditie

Marty Brown is een Amerikaanse country zanger uit de staat Kentucky. Hij bracht tussen 1991 en 1996 een aantal albums uit alleen sloegen deze nooit aan. In 2013 besloot zijn vrouw hem stiekem op te geven voor de talentenjacht America's Got Talent. Zij vond namelijk dat hij van zingen zijn beroep moest maken. Ten tijde van de auditie is Marty nog timmerman.

Marty is groot van Bob Dylan en hij zingt tijdens zijn auditie uiteraard ook een nummer van deze bekende artiest. Hij verteld de jury dat hij dit specifieke nummer altijd voor zijn vrouw zingt in de keuken. Het gaat hier om het nummer 'Make you Feel My Love'. Het nummer verscheen op het album 'Time Out of Mind' in 1997. Dylan bracht het nummer zelf nooit als single uit. Wie het nummer wel als single uitbracht en waar de meeste mensen het nummer van kennen is natuurlijk Adele. Zij stond met dit nummer wekenlang op nummer 1.


Als Marty's auditie erop zit krijgt hij van de zaal en de jury een staande ovatie:Heb jij een talentenfilmpje die écht op Talent Podium moet komen te staan?! Stuur ons dan een bericht op Facebook of nog beter via Whatsapp: 06 14 89 74 33.

Bekijk ook: Deze voormalig kippenvanger bezorgd Amerika kippenvel met zijn auditie