Niemand had ook maar iéts verwacht toen hij het podium op kwam. Toen begon hij te zingen... ?


Michael Collings is een IT-specialist uit Plymouth. Hij doet auditie bij Britain's Got Talent om het leven van zijn verloofde en aanstaande kindje iets beter te maken. Toen hij 16 was hoorde hij op de radio een nummer en zei dat 'ie wilde zingen en gitaar spelen. Hij kocht een oude gitaar en leerde zichzelf gitaar spelen.

Met die gitaar doet Michael dan ook auditie tijdens het 5e seizoen van Britain's Got Talent. Hij zingt het liedje 'Fast Car' van Tracey Chapman. Als hij het podium oploopt is de jury wat sceptisch. Volgens hen is hij gekleed of hij ieder moment op een vlucht stapt van de budget airliner EasyJet. Als hij even later start met zingen, weet hij de jury toch te verbazen. Met lovende woorden mag Micheal door naar de volgende ronde.


Dankzij deze auditie kwam het originele nummer weer terug in de top 40 op plaats 4. Micheal redde het tot te finale en we

 

 


Heb jij een talentenfilmpje die écht op Talent Podium moet komen te staan?! Stuur ons dan een bericht op Facebook of nog beter via Whatsapp: 06 14 89 74 33.

Bekijk ook: Nederlandse Violet doet auditie bij Britain's Got Talent