George Michael zingt Queen, met aan de zijkant een speciale toeschouwer...

In 2016 hebben veel muzikale legendes hun laatste ode aan het leven gezongen.

Ziggy Stardust verliet onze planeet begin januari 2016, maar niet zonder nog één legendarische plaat uit te brengen in diezelfde maand (Blackstar) ​​​​​op zijn eigen verjaardag. David Bowie is 69 jaar oud geworden. 

Een ander memorabel moment uit 2016 vondt plaats in december: op Eerste Kerstdag overleedt de ex-Wham! ster George Michael - voor velen onverwachts. 


Het verlies van deze twee muzikale legendes, heeft de gemiddelde muziekliefhebber in 2016 een akelig gevoel gegeven. Om de pijn te verzachten, kan je de geweldige beelden in onderstaand filmpje bekijken.

George Michael zingt in 1992 samen met legendarische Britse rockband Queen het nummer Somebody To Love, voor een Freddie Mercury Tribute concert. Aan de zijkant staat David Bowie vol verbazing te kijken naar de vertolking van het nummer door Michael.

Een prachtig moment, op beeld vastgelegd - nu van ongekende waarde.Heb jij ook een leuk filmpje dat geplaatst moét worden?! Stuur ons dan een bericht op Facebook of via WhatsApp op 06 14 89 74 33.


Bekijk ook: Nationaal Engels ballet danst op hit van Queen